PALOTURVALLISUUDEN ASIANTUNTIJASI

PK-Tuote Oy on palokatkomateriaalien ja palosuojatuotteiden erikoistuntija. Jälleenmyymme alan huipputuotteita kattavalla valikoimalla jokaiseen projektiin. Meiltä saat myös vahvan teknisen tuen suunnitteluun ja toteutukseen sekä innovatiivista tuotekehitystä paloturvallisuuden alan tarpeisiin.

Tällä valitsimella löydät sopivimman ratkaisun palokatkoihin.

Palokatko­materiaalien kokonaisvaltainen asiantuntija
PK-Tuote Oy

PK-Tuote Oy on kokenut palokatkomateriaalien asiantuntija, joka on keskittynyt passiivisten ja rakenteellisten palosuojaustuotteiden maahantuontiin, myyntiin, konsultointiin ja asennuskoulutuksiin. Edustamamme tuotteet ovat tarkoin valittuja alan huipputuotteita, jotka täyttävät korkeat laatukriteerit. Tuotteemme ja ratkaisumme ovat helppoja asentaa, tuoden kustannussäästöjä kunnossapidossa, unohtamatta ympäristöystävällisyyttä. Tuotteita löytyy globaalisti niin maalta, vedestä kuin ilmasta. Toimipisteemme löytyy Lohjalta, mutta palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella.

Henkilökunnallamme on kymmenien vuosien kokonaisvaltainen kokemus alan vaatimuksista ja järjestelmistä aina vaativiin asiakaskohtaisiin erikoisratkaisuihin saakka. Suunnittelijana saat meiltä valmiit detaljipaketit, joiden avulla työsi nopeutuu ja helpottuu. Järjestämme alan asennusyrityksille, rakennusliikkeille ja kiinteistöhuolto henkilöstölle tuotteiden asennuskoulutusta kädestä pitäen periaatteella yrityksen tiloissa tai asiakkaan tiloissa.

Kysy lisää palveluitamme!

Tutustu tuotteisiimme ja pyydä kokonaisuudesta tarjous

Tuotevalikoimamme kattaa kaikki palokatkomateriaalit ja -tuotteet. Maahantuomme ja jälleenmyymme muun muassa SVT:n, RolfKuhnin, AIK Flammadurin, Flamron, Parocin, Promatin ja Beelen tuotteita. Voit tutustua kaikkiin tuotteisiimme linkkien kautta ja pyytää tuotteista tarjouksen. Toimitamme tilaukset ympäri Suomen, mutta tarvittaessa voit myös noutaa tilauksesi varastoltamme Lohjalta. Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää!

Vankka osaaminen ja kattavasti tuotteita varastossa

Toimintamme kulmakiviä ovat henkilökuntamme mittava tietotaito, huippulaatuiset tuotteet ja kattava varastovalikoima. Olemme kerryttäneet osaamista palosuojatuotteista jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Osaamisemme teknisistä asennusjärjestelmistä on omaa luokkaansa ja tunnemme myös alan standardit. Tarjoamme valikoimassamme vain tarkoin valittuja alan huipputuotteita. Varastostamme löytyy myös erikoisempia tuotteita suoraan hyllystä. Tuotteidemme avulla kiinteistön paloturvallisuus on huippuluokkaa!

Lopputuloksena paloturvalliset ratkaisut!

Ajankohtaista

FPS palokatkomassa

FPS-palokatkomassa on markkinoiden nopein ja kustannustehokkain tiivistysmenetelmä, kaikkiin palo-osastoiviin rakenteisiin. Rakenteet pystytään tiivistämään palokatkojärjestelmien pienimmillä ainevahvuuksilla, jotka takaavat luokituksien mukaiset palo-osastoinnit seinä- sekä lattiarakenteissa. Tutustukaa maahantuomaamme palokatkojärjestelmään FPS-palokatkomassa | PK-Tuote Oy (pktuote.fi) Palokatkovalitsin ProdLib | Hae  

Lue lisää
kaapelin palosuojaus PK-Tuote Oy

Pyro-Safe DG CR 0,7mm-palosuojauskangas

Erittäin helppo, nopea ja kevyt asentaa poistumisteiden vaatimuksien mukaisiin kaapeleiden palosuojauksiin! Kilpailukykyinen ja kustannustehokas vaihtoehto, kaikkien raskasrakenteisten ja perinteisten levytysvaihtoehtojen rinnalle. Lisätietoja tuotteesta  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää. Jyrki Viinanen Tekninen asiantuntija Puh. 044 975 1520 tekninentuki@pktuote.fi

Lue lisää
Kauppalehti Menestyjät 2019-2021 logo

Kestomenestyjä- ja Kasvaja 2021 -sertifikaatit

       PK-Tuote Oy:n erinomainen taloudellinen suorituskyky sekä liiketoiminnan vahva kehitys toivat yritykselle Kauppalehden Kestomenestyjä- ja Kasvaja 2021 -sertifikaatit.   Menestyjä-merkki kertoo meille siitä, että me PK-Tuotteessa olemme tehneet asiat hyvin sekä siitä, että yrityksemme on kunnossa tulevia haasteita

Lue lisää